You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cote favoriti

     Cel mai mare numar de pariuri se intampla pe echipele favorite, motiv pentru care incercam sa vedem care agentii ofera cote mai bune “pe favoriti” si sa vedem daca sunt diferente insemnate.

     Nu ni se pare relevant sa facem comparatii meci cu meci pentru ca nu putem avea o imagine corecta si ne-am decis sa facem bilete virtuale care sa contine evenimente din ligile cele mai importante.

     Biletele de mai jos se actualizeaza in timp real si ele sunt formate in felul urmator:

     - luam toate echipele favorite pe rand din fiecare competitie importanta precum Champions League, Europa League, Premiere League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1 si nu in ultimul rand Liga 1.Biletul format va contine toate evenimentele care urmeaza sa se desfasoare in interval de o saptamana incepand cu ziua curenta. Odata formate, comparam cotele totale a biletelor obtinute si in acest fel putem avea o imagine de ansamblu mai corecta, credem noi.

     - un alt bilet va fi format din toate echipele favorite, din aceleasi competitii dar luam in calcul doar ziua curenta si facem un bilet din toate campionatele.