You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Despre noi

Casa pariurilor se doreste a fi o casa virtuala care sa adune sub acoperisul ei cat mai multi pariori din Romania, pentru a impartasi experientele placute sau neplacute. Dorim sa devenim o organizatie care sa ajute pariorul obisnuit si ne propunem sa ridicam la fileul ONJN-ului cat mai multe aspecte legate de regulamentele de joc. Nu suntem nici avocati, nici experti in regulamente de gambling, dar credem ca sunt destul de multe lucruri care pot fi imbunatatite pentru o protectie mai buna a pariorului.

Trebuie sa intelegem ca atat noi, cat si casele de pariuri suntem la baza niste pariori. Daca eu plasez un pariu, sa zicem ca Barcelona castiga meciul, agentia care accepta pariul de fapt pariaza ca Barcelona nu castiga.

In concluzie amandoi pariem.Problema este ca agentiile au regulamente prin care se protejeaza si limiteaza cat mai mult orice risc, insa pariorul obisnuit nu intra in agentie cu niste regulamente personale in buzunar pentru a impune ceva agentiilor. Consideram ca atat agentiile, cat si pariorii ar trebui sa aiba drepturi egale si cum noi pariorii nu avem regulamentul nostru, institutiile specializate ale statului (ANPC , ONJN) ar trebui sa ne ajute si impreuna sa construim un mediu corect de desfasurare a pariurilor sportive.