You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Erori de cota

     In termeni si conditii Casa Pariurilor dar nu numai ei ne avertizeaza urmatoarele:

     “ In caz de eroare la imprimare sau in cazuri de erori evidente in introducerea datelor in calculatorul Organizatorului ( de ex. S-a introdus incorect cota 14.4 in loc de 1.44 sau la pariuri-handicap prioritate data in oferta primara echipei favorizate), Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acele pariuri, sau ,de a plati astfel de pariuri la cotele corecte, chiar daca eroarea s-a detectat dupa terminarea evenimentului.”

     Inainte de a trece la alte explicatii nu pot sa nu observ ca in regulamente, casele de pariuri folosesc majuscula cand scriu cuvantul Organizator, ceea ce e corect cred eu pentru ca ei chiar sunt un fel de Dumnezeu, avand puteri absolute in relatia cu muritorii de rand (adica noi pariorii) si cu ONJN.

     Revenind la erorile de cote, am decis sa facem o lista de evenimente a caror cote noi credem ca sunt eronate si va sfatuim sa nu le pariati pentru ca este posibil sa apara probleme ulterioare. In exemplul dat de Organizator cota eronata este mai mare decat cota corecta dar banuiesc ca Organizatorul nu considera o cota eronata doar daca este mai mare, sper ca ei vor considera o cota eronata si in situatia cand o cota este mult mai mica decat cota corecta.Nu stiu exact cum se defineste cota corecta dar cred ca se face in raport cu ceilalti Organizatori.

     Va invitam sa descoperiti aceste erori de cota si in acelasi timp sunt invitati si Organizatorii sa ne viziteze pagina pentru a-si descoperi erorile.

     Exemplu:

     Pornind de la premisa de nevinovatie consideram ca o cota de 2.5 la under3.5 (Ajax – Fortuna S.) (in conditiile in care la toti ceilalti Organizatori cota este peste 3), este doar o eroare care ar trebui corectata si nu este o forma mascata de hotie.

exemplu Casa pariurilor
Numar cote eronate