You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informatii utile

Despre mine... Parioru' curios

Parioru' curios

Email Facebook

Câteva informaţii despre mine…
 

Nume: Parioru’ Curios
Vârsta: N/A
Sex: N/A
Studii: N/A
Profesie:     Ex-parior
Hobby: Obişnuiesc să-mi pun tot felul de întrebări

 

    După cum uşor se observă nu mă pot mândri cu un CV extraordinar, motiv pentru care m-am apucat de pariuri "for a living". Problema e că dacă nu ai alte venituri şi vrei să pariezi - nu prea ai multe variante … vrei nu vrei trebuie să câştigi ... şi te trezeşti într-un cerc vicios. Dacă începi să câştigi - nu te mai lasă să pariezi … cică sunt acceptaţi doar jucatorii care pariază pentru divertisment nu şi pentru profit am înţeles.
    Degeaba încerci să le explici, că ei ştiu una şi bună ... divertismentul e ca în concediu, ca la spectacole, ca la craşmă, adică trebuie să cheltui bani, nu să câştigi. Totuşi acolo nu prea e ca în concediu ... unul mai dă cu pumnii în aparate, altul înjură că "i-a crapat la ultimul meci", sincer eu mergeam şi pentru divertisment nu doar pentru bani.
    Fiind o fire curioasă mă întrebam ca tot omul: ăia care dau cu pumnii în aparate par că se distrează bine, par ca nişte oameni veniţi pentru divertisment?
    Am început să mă întreb şi dacă o fi în regulă să mă dea afară de prin agenţii, sau dacă e în regulă treaba asta cu închisul conturilor ... zic stai să vezi că-i pun la punct eu pe aştia, nu se poate aşa ceva că asta e discriminare!
    Curios din fire, am început să mă interesez - însă ce am aflat am putea spune că nu prea mi-a fost de mare ajutor. Am găsit eu

imagine post Despre mine... Parioru' curios

ONJN, dar cam degeaba l-am gasit, că din ce am înţeles e un fel de ANAF - pus să adune bani la buget, iar pe mine nu mă prea poate ajuta. În schimb poate să-mi dea o amendă dacă pariez la BET365, de exemplu.

    ONJN a fost înfiinţat pentru a reglementa domeniul pariurilor şi încerc să-mi imaginez cum au procedat ... au mers la agenţii şi le-au spus: "lucrurile se vor schimba de acum, nu mai merge aşa, de acum înainte va trebui să vă supuneţi unor regulamente, aşa că marş la treabă şi le faceţi că nu se mai poate". În secunda următoare, cuprinse de spaimă casele s-au conformat şi au venit cu regulamente ca la carte, care în linii mari sună cam asa: "noi ne rezervăm dreptul să facem cam tot ce vrem, cum şi când vrem - iar pariorii nu au nici un drept ... nu ne asumăm nici o greşeală şi nu trebuie să dăm nici o explicaţie nimănui", iar ONJN-ul a zis "de acum avem regulamente ... dacă nu le respectaţi veţi fi pedepsiţi ... vă trebui să faceţi şi o listă de sancţiuni, să putem să vă pedepsim.
    Dacă aşa merge treaba la pariuri oare pot şi eu să-mi fac nişte regulamente în care să scriu că-mi rezerv dreptul să pariez şi la agenţii neaprobate de ONJN?
    Hobby-ul meu este să-mi pun întrebări şi asta voi face în continuare, dacă cineva mai are şi alte întrebări ... sunt curios ... să le citesc pe mail: parioru.curios@casapariurilor.org