You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informatii utile

Despre mine... Parioru' prigonit

Parioru' prigonit

Email Facebook

Câteva informaţii despre mine…

Nume: Parioru' Prigonit
Vârsta: Prea mare
Sex: La fel
Studii: Nu prea
Profesie:     Ex-parior

 

    De mai bine de 10 ani “lucrez” în domeniul pariurilor sportive însă nu pot să mă laud decât cu faptul că am colaborat cu foarte multe ageţii. Atât doar că durata serviciului era destul de scurtă. Am început să “lucrez” ca freelancer, de acasă, din faţa calculatorului. La început mai mergea cum mergea dar după ce am prins ceva experienţă au început şi concedierile.

Trebuie să fac o paranteză să vă explic un lucru lipsit de sens. Când vrei să te angajezi pe postul de parior studiile nu prea dau bine la CV. Vechimea în campul muncii nu deranjează, doar studiile superioare. Nu e ca în construcţii de exemplu, acolo se caută atât muncitori cât şi ingineri. La pariuri se cauta doar muncitori, dacă afla ca eşti inginer te fugăresc de nu te vezi.

    După cum vă spuneam, am început mai lent, am învăţat, am adunat experienţă şi am ajuns ca şi cunostinţe aproape de nivelul unuia cu facultate. Nu ştiu dacă şi masterat dar facultate sigur … pentru că am vazut razultatele … au început să-mi rezilieze contractele de muncă.

Oricum ai încerca să lucrezi nu e bine … dacă lucrezi mult cu unul zice că eşti profesionist şi ei vor să lucreze doar cu “cei care pariază pentru divertisment”, dacă lucrezi part time, cu mai mulţi odată zic că eşti arber (nu ştiu ce e ăla dar se feresc ca dracu' de tămâie).

În momentul ăsta, pot să vă spun că nu mai gasesc de lucru … la calculator nici o sansă, mi se reziliază imediat contractul de muncă iar din agenţii sunt alungat mai ceva ca cerşetorii.

Am ataşat o poză ca să vedeţi şi voi în ce situaţie am ajuns … angajaţii caselor de pariuri au poze cu mine, nici măcar să nu-mi citească CV-ul.

Am înţeles că într-o ţară civilizată dreptul la munca e garantat prin lege şi contractele de munca nu pot fi reziliate aşa uşor. Am încercat la

imagine post Despre mine... Parioru' prigonit

ANOFM, dar bineînţeles că am fost trimis la un alt ghiseu şi anume ONJN.

Puteam intra în şomaj dar am zis că banii aia pot fi mai bine cheltuiţi de catre stat … şi pe această cale sugerez statului că e mai eficient să angajeze pe cineva la ONJN care să interzică agenţiilor de pariuri tipul ăsta de disponibilizare a forţei de muncă calificată.

Dacă mai sunt şi alţii ca mine vă rog să-mi scrieţi la parioru.prigonit@casapariurilor.org să luptăm împreună pentru dreptul nostru la muncă.