You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informatii utile

Informaţii utile despre ONJN, regulamente de joc

Parioru' curios

Email Facebook

La baza înfiinţării Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, a stat şi necesitatea îmbunătăţirii şi adaptării reglementărilor jocurilor de noroc la dinamica acestui domeniu extrem de activ, cu implicaţii sociale asupra unor categorii vulnerabile, ţinând seama de necesitatea asigurării prevenirii dependenţei de jocuri de noroc şi a protecţiei minorilor.

  …………… promovarea unei oferte legale de servicii sigure şi de calitate în domeniul jocurilor de noroc, sunt direcţii prioritare pentru Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc”.

    Din această prezentare eu înteleg că ONJN este preocupat şi de mine ca parior, lucru care mă bucura nespus. Este interesat să mă protejeze ca minor, dacă nu am discernamant, dar şi să nu devin dependent. Mai mult, îmbunătăţeşte şi reglementează jocurile de noroc. Sper că aceste reglementări au ca scop printre altele şi protecţia mea (ca parior) de eventuale lacune legislative, care ar putea permite anumite abuzuri.

    ONJN este instituţia publica cea mai abilitată în a rezolva reclamaţiile dumneavoastră legate de domeniul jocurilor de noroc.

Adrese:  

website :           

imagine post Informaţii utile despre ONJN, regulamente de joc

http://onjn.gov.ro
petitii online:    http://www.portal.onjn.gov.ro
sesizari :           relatii.publice@onjn.gov.ro