You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informatii utile

Despre voi ... alti pariori

Admin

Email Facebook

 Despre voi … alti pariori


    Acest blog se doreste un blog deschis tuturor celor care au o problema reala cu una sau mai multe case de pariuri. Dorim sa facem “opozitie” fair play tuturor celor care lauda casele de pariuri.

Nu exista publicatie, emisiune, site sau blog care sa nu fie intr-un fel sau altul afiliata caselor de pariuri - toate informatiile despre bonusuri, tipsuri, biletul zilei , promotii au ca scop atragerea de noi clienti, noi pariori.

    Toti cei care au fost “atrasi” in aceasta lume a pariurilor si apoi au fost scosi pe usa din spate...toti care simt ca sunt exclusi doar pentru ca au gasit o metoda de a castiga, sunt bineveniti pe acest site.

Cred ca doar impreuna putem face ceva pentru a stopa unele abuzuri din partea caselor. Deunazi i-am aratat unui prieten un cont blocat la Casa Pariurilor si pur si simplu nu-i venea sa creada. In general oamenii sunt intrigati cand aud ca o agentie nu te mai lasa sa pariezi, si inevitabil te intreaba “Cum asa ?????? ... daca castigi nu te mai lasa sa pariezi????? “ . Lucrurile acestea trebuie sa fie facute publice, trebuie aratate tuturor, trebuie aduse dovezi in acest sens, poate intr-un final cineva va reactiona.

    Daca cineva doreste sa-i publicam opiniile pe acest blog o vom face cu mare drag, nu platim pe nimeni pentru ca nici noi nu suntem platiti la randul nostru … facem ceea ce facem in incercarea de a schimba ceva.

Suntem buni pariori, nu jurnalisti, deci foarte probabil acest blog contine tot felul de greseli gramaticale sau de exprimare … din acest motiv nici nu ne gandim sa analizam textele primite.


Cei interesati sunt rugati sa ne trimita:


- nume de “autor” (precum “parioru’ curios”);

- o scurta fraza, care credeti ca spune ceva despre voi ... sau o descriere a voastra;

- articole care sa nu contina injurii, sau cuvinte “ +18 “...nici date personale;


...si optional:


- o imagine ca avatar;

- fisiere foto, care la fel e de preferat sa nu contina date personale;

- linkuri catre youtube (canalul personal);


la adresa de email:

imagine post Despre voi ... alti pariori

autori@casapariurilor.org