You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
General

Ordonanţa jocuri de noroc 2019

Admin

Email Facebook

    Citesc de ceva timp păreri despre Ordonanţa pe jocuri de noroc 2019 şi nu mă pot abţine să nu comentez şi eu.

Citez titluri ale unor publicaţii de la care te-ai putea aştepta la mai mult:
- “Este sfârşitul industriei”
- “Guvernul omoară piaţa jocurilor de noroc”
- “Guvernul aruncă în aer piaţa jocurilor de noroc”
- “Lovitură devastatoare pentru casele de pariuri"

… etc, de zici că guvernul e mai ceva decât Chuck Norris, plus vreo doi avengersi când de fapt nu e nici macar JohnnyEnglish. Sunt pur si simplu o gaşcă pusă pe jumuleală, în cazul de faţă pus pe jumulit pariorii, în dulcele stil românesc - Taxe!

Trebuie să fii cel puţin dus cu pluta să crezi că ordonanţa va fi o “lovitură devastatoare” pentru casele de pariuri, probabil că cei care au scris articolele nu-şi pot imagina un titlu fără nume de film de acţiune.

Dacă tot este vorba despre pariuri aş vrea să spun şi eu vreo două:

  •  dacă va intra în vigoare - casele de pariuri nu vor închide agenţiile, mai mult de atât nici măcar 1% dintre pariori nu se vor opri din pariat;
  •  taxa va fi transferată direct pe bilete, adică tehnic vorbind este o taxă care omoară pariorii, pentru că aproape niciunul nu va vedea vreo diferenţa, ei oricum în momentul de faţă nu pierd banii constant în sume egale zilnic. Cu siguranţă   nici un parior nu ştie cu exactitate câti bani pierde într-o lună pentru a face diferenţa că de acum înainte va pierde cu 3% mai mult.
  •  3% taxa la un bilet este foarte mult, este o pierdere mare în buzunarul unui parior constant, însă puţini înteleg - în practică o cota de 2 va deveni 1.97 … mulţi vor urla, vor comenta, dar injurăturile vor fi doar de dragul conversaţiei. Pariez că niciunul nu va verifica în momentul plasării unui bilet dacă nu găsesc o cota mai bună la agenţia de peste drum. Vor plânge după 3% deşi în trecut ar fi putut avea în plus poate mai mult de 10-15% dacă intrau la altă agenţie.

Pune cineva pariu cu mine… repede, până nu intră ordonanţa în vigoare?!

P.S. nu de altceva, dar sunt sătul de “Biletul zilei - Cota 1” la Home of Betting.