You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informatii utile

Regulament blog

Admin

Email Facebook

Ne-am inspirat din regulamentele agenţiilor de pariuri din România şi echipa noastră de profesionişti, a produs următorul regulament care se adresează tuturor celor care ne urmăresc sau care au intenţia la un moment dat să ne urmarească.

 • Blogul nostru se adresează doar celor care ne simpatizează şi sub o formă sau alta ne aduc beneficii.
 • Blogul nostru se adresează exclusiv celor care citesc pentru divertisment. În cazul în care un cititor sau un grup de cititori încalcă sau încearcă să încalce aceste reguli sau dacă se descoperă că încearcă să exploateze aceste articole în scopul dobândirii de profituri garantate prin trimiterea noastră în instanţă sau în orice alt mod de a face bani de pe urma noastră ne rezervăm dreptul de a restricţiona dreptul de a citi acest blog, în plus vă putem cere să uitaţi cele citite. Evident, pretenţiile financiare trebuie să dispară... fiind rămase fără suport... deoarece dovezile au fost obţinute fraudulos prin încălcarea regulii nr. 2 din regulamentul acestui blog.

  https://www.casapariurilor.org/assets/uploads/files/bbc220efd5cd31ce1379a0fd9be1e8e5.png

 • Nu ne asumăm nici o răspundere pentru materialele care apar pe site şi sunt primite de la colaboratori şi ne rezervăm dreptul să postăm ce materiale vrem noi fără a fi nevoiţi să dăm vreo explicaţie în acest sens.
 • Nu ne asumăm nici o răspundere dacă pe blog apar greşeli de orice natură şi ne rezervăm dreptul de a le corecta cum considerăm noi de cuviinţă indiferent dacă acest lucru ajunge să vă deranjeze pe toţi. Ne rezervăm şi dreptul de a nu le corecta dacă nu avem chef şi ne rezervăm dreptul să luăm această decizie fără a fi nevoiţi să vă dăm nici o explicaţie chiar daca intre timp textul a fost citit de foarte multa lume.
 • In cazul unor erori de scriere evidente (de exemplu am scris “Casa Pariurilor” sau “Superbet” si de fapt noi ne gândeam la agenţii din străinătate precum, “Home of betting” sau “Superpariu”) ne rezervăm dreptul să nu ne asumăm nici o răspundere şi voi trebuie să citiţi corespunzător respectivul text.

  https://www.casapariurilor.org/assets/uploads/files/26a8344b24d23381974f7d85b48e4afe.png

 • În nici un caz nu ne dorim să scriem ceva despre casele de pariuri din România … discuţiile de aici sunt de fapt despre agenţii din alte ţări...pentru a nu se crea confuzii, eventuale erori vă rugam să le citiţi în felul următor:

  Casa Pariurilor=Home of Betting(agenţie de pariuri dintr-o colonie englezească)
  Superbet= Superpariu ( agenţie care funcţiona ilegal prin diaspora română)
  Stanleybet= Branleybet (agenţie foarte veche – doar cei trecuţi de prima tinereţe şi-o mai amintesc probabil)
  Fortuna= Suerte (agenţie care opereazş prin America Latină)

  Bineînteles că toate aceste agenţii nu pot fi agenţii de pe la noi, pentru că la noi o agenţie de renume şi care pe deasupra mai este şi licenţiată nu ar putea coborî la un asemenea nivel de jenant. Cu siguranţă nu s-ar preta la asemenea găinării.
 • Ne rezervăm dreptul să:
  - ne batem joc de cine vrem noi
  - limităm numărul de rânduri pe care le citiţi, sau să limităm dreptul de a citi unele articole … fără să fim nevoiţi să vă dăm vreo explicaţie (să fim bine înţeleşi - celor care ne laudă şi ne dau "Like" & "Share" nu le vom limita nimic). 

  https://www.casapariurilor.org/assets/uploads/files/4d3ff7e616b5e0a86df30e1a2f584114.png
 • ... în principiu să facem orice vrem noi chiar dacă acest lucru sfidează chiar constituţia, nu doar bunul simt.


    Fără să fie nevoie de explicaţii, vom face tot ce ne stă în puteri să vă blocăm accesul la site dacă măcar suspectăm că:

 - folosiţi addblock-ere sau alte softuri care ne împiedică să facem profit;
 - nu sunteţi în totalitate de acord cu informaţiile de pe site;
 - nu daţi suficient de mult like and share;
 - nu răsfoiţi site-ul suficient de mult;
 - nici măcar nu trebuie să suspectăm nimic de fapt, ci pur şi simplu aşa vrem noi.

În caz că nu e suficient de clar NE REZERVĂM ORICE DREPT VREM NOI şi NU NE ASUMAM NICI O RĂSPUNDERE FAŢĂ DE NIMENI ŞI NIMIC.

Dacă consideraţi că acest regulament poate fi îmbunatăţit vă rugăm să ne trimiteţi eventuale completări pe care bineînteles - dacă vrem le citim, daca nu - nu. Noi vom studia în detaliu regulamentele agenţiilor pentru că sunt o sursa nesecată de idei.